Dzisiaj jest pt paź 31, 2014 10:27 pm


Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
Post: śr sty 16, 2008 12:26 pm 

Rejestracja: pt maja 04, 2007 9:42 am
Posty: 981
Proszę pomóżcie:Miły zabawiał Natalkę przy komputerze :roll: i mała tak szalała, że zablokowała mu funkcje myszy-za karę chyba, że taką rozrywkę jej dał :lol: . Laptop ma oprogramowanie norweskie. Czy da się coś z tym zrobić? Dziękuję bardzo.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Post: śr sty 16, 2008 3:00 pm 
Admin
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr lut 28, 2007 5:48 pm
Posty: 1270
natalka napisał(a):
Proszę pomóżcie:Miły zabawiał Natalkę przy komputerze :roll: i mała tak szalała, że zablokowała mu funkcje myszy-za karę chyba, że taką rozrywkę jej dał :lol: . Laptop ma oprogramowanie norweskie. Czy da się coś z tym zrobić? Dziękuję bardzo.

moze kabel wyciagnela


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: śr sty 16, 2008 3:25 pm 
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw lip 26, 2007 8:43 pm
Posty: 461
albo przełączyła na płytkę dotykową. Sprawdź.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: śr sty 16, 2008 8:17 pm 

Rejestracja: pt maja 04, 2007 9:42 am
Posty: 981
Tzn. przy laptopie jest ta płytka, a nie mysz :oops: Na moim pulpicie wszystko działa, a na Jego-nie.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: śr sty 16, 2008 8:35 pm 
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt lis 09, 2007 11:38 pm
Posty: 1368
Lokalizacja: Vestlandet
A nie ma przy myszy dotykowej tzw "hold", mały nic nie znaczący przycisk blokujący touch pada. Może przez przypadek nacisneła :D


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: śr sty 16, 2008 8:47 pm 

Rejestracja: pt maja 04, 2007 9:42 am
Posty: 981
Nie, nic nie ma.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: śr sty 16, 2008 8:48 pm 

Rejestracja: pt maja 04, 2007 9:42 am
Posty: 981
Aha, i jest tak, że przez kilka sekund działa i za chwilkę się blokuje.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: śr sty 16, 2008 9:06 pm 
Admin
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr lut 28, 2007 5:48 pm
Posty: 1270
posadz Natalke spowrotem do kompa.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: śr sty 16, 2008 9:08 pm 

Rejestracja: pn gru 24, 2007 12:08 am
Posty: 16
natalka napisał(a):
Aha, i jest tak, że przez kilka sekund działa i za chwilkę się blokuje.


napisz jakiej marki masz laptopa i jaki model. Przypuszczam że twoja córka nacisnęła jakiś klawisz skrótu który odłącza touchpada. Podaj markę i model to może coś wymysle.


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: śr sty 16, 2008 9:14 pm 

Rejestracja: śr lut 28, 2007 8:17 pm
Posty: 2101
Pochwał: 1
Gregorio napisał(a):
posadz Natalke spowrotem do kompa.


:lol: :lol: :lol:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: śr sty 16, 2008 9:27 pm 
Awatar użytkownika

Rejestracja: czw lip 26, 2007 8:43 pm
Posty: 461
Gregorio napisał(a):
posadz Natalke spowrotem do kompa.


:lol: :lol: :lol: :lol:


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 Tytuł:
Post: śr sty 16, 2008 9:36 pm 

Rejestracja: pt maja 04, 2007 9:42 am
Posty: 981
Z tą Natalką to dobre :lol:
Komputer jest Toshiba, ale skąd ja mam wziąć ten model? :oops:
Może to to:?equium?


Na górę
 Wyświetl profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna


               
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group