zablokowana mysza w laptopie

Telefon, oprogramowanie i gry komputerowe, problemy z komputerem, tv

Moderator: Moderatorzy

natalka
Posty: 1019
Rejestracja: pt maja 04, 2007 9:42 am
Gender: None specified - None specified

zablokowana mysza w laptopie

Postautor: natalka » śr sty 16, 2008 12:26 pm

Proszę pomóżcie:Miły zabawiał Natalkę przy komputerze :roll: i mała tak szalała, że zablokowała mu funkcje myszy-za karę chyba, że taką rozrywkę jej dał :lol: . Laptop ma oprogramowanie norweskie. Czy da się coś z tym zrobić? Dziękuję bardzo.

Awatar użytkownika
Gregorio
Admin
Posty: 1270
Rejestracja: śr lut 28, 2007 5:48 pm
Gender: None specified - None specified

Re: zablokowana mysza w laptopie

Postautor: Gregorio » śr sty 16, 2008 3:00 pm

natalka pisze:Proszę pomóżcie:Miły zabawiał Natalkę przy komputerze :roll: i mała tak szalała, że zablokowała mu funkcje myszy-za karę chyba, że taką rozrywkę jej dał :lol: . Laptop ma oprogramowanie norweskie. Czy da się coś z tym zrobić? Dziękuję bardzo.

moze kabel wyciagnela

Awatar użytkownika
peter
Posty: 461
Rejestracja: czw lip 26, 2007 8:43 pm
Gender: None specified - None specified

Postautor: peter » śr sty 16, 2008 3:25 pm

albo przełączyła na płytkę dotykową. Sprawdź.

natalka
Posty: 1019
Rejestracja: pt maja 04, 2007 9:42 am
Gender: None specified - None specified

Postautor: natalka » śr sty 16, 2008 8:17 pm

Tzn. przy laptopie jest ta płytka, a nie mysz :oops: Na moim pulpicie wszystko działa, a na Jego-nie.

Awatar użytkownika
melankolic
Posty: 1370
Rejestracja: pt lis 09, 2007 11:38 pm
Lokalizacja: Vestlandet
Gender: None specified - None specified

Postautor: melankolic » śr sty 16, 2008 8:35 pm

A nie ma przy myszy dotykowej tzw "hold", mały nic nie znaczący przycisk blokujący touch pada. Może przez przypadek nacisneła :D

natalka
Posty: 1019
Rejestracja: pt maja 04, 2007 9:42 am
Gender: None specified - None specified

Postautor: natalka » śr sty 16, 2008 8:47 pm

Nie, nic nie ma.

natalka
Posty: 1019
Rejestracja: pt maja 04, 2007 9:42 am
Gender: None specified - None specified

Postautor: natalka » śr sty 16, 2008 8:48 pm

Aha, i jest tak, że przez kilka sekund działa i za chwilkę się blokuje.

Awatar użytkownika
Gregorio
Admin
Posty: 1270
Rejestracja: śr lut 28, 2007 5:48 pm
Gender: None specified - None specified

Postautor: Gregorio » śr sty 16, 2008 9:06 pm

posadz Natalke spowrotem do kompa.

kolum1
Posty: 16
Rejestracja: pn gru 24, 2007 12:08 am
Gender: None specified - None specified

Postautor: kolum1 » śr sty 16, 2008 9:08 pm

natalka pisze:Aha, i jest tak, że przez kilka sekund działa i za chwilkę się blokuje.


napisz jakiej marki masz laptopa i jaki model. Przypuszczam że twoja córka nacisnęła jakiś klawisz skrótu który odłącza touchpada. Podaj markę i model to może coś wymysle.

bacawitkiewicz
Posty: 2101
Rejestracja: śr lut 28, 2007 8:17 pm
Pochwał: 1
Gender: None specified - None specified

Postautor: bacawitkiewicz » śr sty 16, 2008 9:14 pm

Gregorio pisze:posadz Natalke spowrotem do kompa.


:lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
peter
Posty: 461
Rejestracja: czw lip 26, 2007 8:43 pm
Gender: None specified - None specified

Postautor: peter » śr sty 16, 2008 9:27 pm

Gregorio pisze:posadz Natalke spowrotem do kompa.


:lol: :lol: :lol: :lol:

natalka
Posty: 1019
Rejestracja: pt maja 04, 2007 9:42 am
Gender: None specified - None specified

Postautor: natalka » śr sty 16, 2008 9:36 pm

Z tą Natalką to dobre :lol:
Komputer jest Toshiba, ale skąd ja mam wziąć ten model? :oops:
Może to to:?equium?


Wróć do „KOMPUTER, INTERNET, TELEFON, TV”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 79 gości